Min historie

Jeg har altid haft interesse i at arbejde med mennesker og har gjort dette gennem mit arbejdsliv i mange forskellige former.  Jeg begyndte min rejse som behandler i 2016 og har derfra uddannet mig indenfor flere grene og sidst nu som Klinisk Lægeeksamineret Fodplejer. Jeg er uddannet hos Innowell som er Danmarks højeste akredditerede uddannelsesinstitution for fodplej på  niveau 5. Jeg blev færdiguddannet i marts 2022.  Jeg er pt enebehandler i klinikken som også er lagt sammen med Klinik Harmoni hvor jeg tilbyder bl.a. Massage ,Japansk Lifting og Zoneterapi se  under fanen mere.   Jeg glæder mig til at kunne byde dig velkommen i klinikken som er beliggende i mit hjem på Enghegnet i Grenaa. 

Jeg kommer også gerne på besøg hos dig hvad-enten du bor i eget hjem, på plejehjem eller bosted.

Kontakt mig for nærmere aftale.

Afbestillingsbetingelser:

Afbestilling af den aftalte tid skal ske minimum 24 timer før behandlingsstart på tlf. 4059 5016 - svares der ikke på nummeret så bedes du ligge en besked.  Ved afbestilling senere opkræves 50% af behandlingsprisen.

Ved udeblivelse uden afbud opkræves 100%.

Tilskud 

Har du bevilling til udvidet helbredstillæg fodpleje kan du benytte fritvalgsordningen og dermed også tilskud til klinisk fodpleje hos mig. Jeg hjælper dig gerne på vej hvis du har spørgsmål til ordningen.